Βιογραφικό

Ονομάζομαι Περβανάς Θεόδωρος και είμαι Λαπαροσκόπος χειρουργός με ειδίκευση στην χειρουργική του καρκίνου μαστού, θυροειδούς και ενδοκρινών αδένων.

Είμαι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Α. Π. Θεσσαλονικης.

Εργάστηκα ως αγροτικός ιατρός σε παραμεθόριο και μειονοτικό (πομακικό) χωριό, Εχινο Ξάνθης, με καθήκοντα τόσο κλινικού ελέγχου τακτικών ιατρείων όσο και επειγόντων περιστατικών με τις αντίστοιχες επίγειες διακομιδές κάποιων από τα επείγοντα περιστατικά προς κεντρικότερες μονάδες υγείας Γ.ΜΝ. Ξάνθης, Γ.Π.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Ως ειδικευόμενος της χειρουργικής εργάστηκα τόσο στην επαρχεία (Γ.Ν. Γιαννιτσών) όσο και στην Θεσσαλονίκη (Γ.Ν. «Αγ.Δημήτριος» Θεσσαλονίκης) από όπου έλαβα και τον τίτλο της ειδικότητας.

Στη συνέχεια εργάστηκα ως ειδικός – επιμελητής χειρουργός στο Γ.Ν. Μολαίων Λακωνίας όπου λόγω ελλείψεων σε συναδέλφους χειρουργούς (ήμασταν δύο χειρουργοί στο τμήμα και καλύπταμε εναλλάξ τον Τομέα Επειγόντων περιστατικών – ΤΕΠ – κάθε δεύτερη μέρα ανεξαρτήτως εργάσιμου ή αργίας) αναλάμβανα τόσο την άμεση διεκπεραίωση του επείγοντος όσο και την διακομιδή του  / της ασθενούς , προς την πλησιεστέρα υγειονομική μονάδα (άλλοτε στην πόλη της Σπάρτης κι άλλοτε στην πόλη της Τρίπολης). Διακομιδές δύσκολες  επίσης λόγω της κακής ποιότητας του οδικού δικτύου της περιοχής.

Στην συνέχεια, εργάστηκα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» επί 4ετία.

Σήμερα εργάζομαι ως ιδιώτης Λαπαροσκόπος χειρουργός συνεργαζόμενος τόσο με την «Βιοκλινική Γαληνός» Θεσσαλονίκης όσο και με την «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Από το 2007 έχω πλήρη αναγνώριση του πτυχίου και του τίτλου ειδικότητας από το υπουργείο Πολιτισμού και επιστημών της Δημοκρατίας της Αλβανίας και είμαι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Τιράνων Αλβανίας.